Съвсем скоро ще видите промяна на отношенията в тази коалиция, обясни

...
Съвсем скоро ще видите промяна на отношенията в тази коалиция, обясни
Коментари Харесай

Борисов вече е Ежко Бежко, правителството си отива до седмици, прогнозира отцепник от ПП-ДБ

Съвсем скоро ще видите смяна на отношенията в тази коалиция, изясни Радостин Василев

След приемането на бюджета държавното управление ще бъде свалено с дейното присъединяване на ГЕРБ. Такава прогноза направи депутатът Радостин Василев. Припомняме, че той се отдели от парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “, откакто популяризира запис от Националния съвет на огромната партия в обединението.

Днес на брифинг в Народното събрание Василев изясни, че до неотдавна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бил като Зайко Байко.

„ Защото той един месец стои на първия чин като осъден, влиза първи в зала и изчаква Народното събрание да стартира. А през днешния ден към този момент го гледаме, че той е Ежко Бежко ; наострил е бодлите и стартира да бъде остарелият Борисов – нахален , който към този момент търси сметка какво ще се случва оттук насетне “, сподели Радостин Василев.

„ Г-н Борисов към този момент е спокоен. Нормално е той да е спокоен. Прокуратурата е овладяна. Удобният Борислав Сарафов работи доста интензивно по тези каузи, по които той имаше терзания и той ще бъде изпран. Вината за това изпиране е на тези хора от „ Продължаваме промяната – Демократична България “, които два месеца обезпечават комфорта на господин Борисов – да си реши той казуса с прокуратурата. И това е техният позор, тяхната голяма виновност и те ще платят най-високата цена за това изменничество по отношение на българския народ, тъй като господин Борисов идната стъпка е да изключи тока на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и да завърши тази коалиция и най-смешния кабинет - на Николай Денков , тъй като, първо, е спокоен, второ, към този момент е изпран. Ролята на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ към този момент е изпълнена “, добави Василев.

Днес Борисов се отказал от имунитета си, тъй като получил удостоверение, че „ всичко е наред “.

„ Считам, че напълно скоро ще видите смяна в отношението в тази коалиция . Както чухте и на записа, Борисов ще пази това държавно управление досега, в който се опасява от Гешев. Вече не се опасява от Гешев. Видно е, че новият основен прокурор избавя Борисов и себе си по проблема „ Осемте джуджета “. Видно е, че към неуместните се демонстрира изключителна настъпателност – такива като мен, и чакам в най-скоро време, може би незабавно след бюджета, това държавно управление да бъде свалено с дейното присъединяване на ГЕРБ “, сподели още Радостин Василев.

Бюджетът за 2023 година се чака да бъде признат от Народното събрание най-късно до края на месеца.

 

Очаквайте детайлности

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР